Kehomielen hyvinvointi – voimauttava kohtaaminen

Mitä Kehomielen hyvinvointi -kohtaaminen on?

Kehomielen hyvinvointi -voimauttavassa kohtaamisessa tavoitteena on etsiä ja löytää yhdessä hyvinvoinnin keinoja sinun arkeesi. Lupaan kohdata sinut myötätuntoisesti ja kuunnella sinua aidosti ja läsnäolevasti. Lupaan antaa kaiken tietotaitoni sinun käyttöösi. Tapaamisemme sisältää puheen lisäksi myös valitsemaasi toimintaa. Jos niin haluat. Menetelminä voimme käyttää esimerkiksi mielikuvaharjoituksia (NLP), luovia toimintoja (maalaaminen, savi), mindfulness-harjoituksia, valokuvaamista, tai ”suoraa” koutsaamista. Tapaamisemme voi olla kertaluonteinen tai tapaamiskerrat voivat jatkua pitkäänkin. Sinä päätät. Ennen ensimmäistä tapaamistamme saat täytettäväksi lyhyen kyselyn sähköpostitse. Näin osaamme suunnata heti oikeaan, kun tapaamme kasvotusten.

Tuo kohtaamiseemme omat teemasi ja tarpeesi

Aiheita kohtaamisissamme voisivat olla mm:
– oman luovuuden löytyminen ja sen myötä luovien ratkaisujen löytyminen myös arjen tilanteissa, oman henkisen hyvinvoinnin koheneminen jne.
– tietoinen syöminen ja sen myötä kehon sekä mielen hyvinvoinnin edistyminen
– stressin purku; keinojen löytyminen, kuinka ladata omia akkuja arjessa
– oman minäkuvasi päivittäminen siten, että ilo, itsemyötätunto ja rakkaus ovat siinä mukana
– käytännön arjen tilanteen pohtiminen ja tekeminen; voin kääriä hihat ylös ja tulla vaikkapa koutsaamaan sinua tavarapaljouden organisoinnissa, tai voimme yhdessä miettiä perheen pulmatilannetta ja ratkaisuja siihen

Käytännössä voit siis tulla luokseni juuri sellaisen aiheen kanssa, johon kaipaat tukea. Tapaamisemme ei ole terapiaa mutta sen vaikutukset voivat olla hyvinkin terapeuttisia.

Hinta

Voimauttavan kohtaamisen hinta on 75 euroa /60 min ja 93 euroa /90 min.

Pidän kehomielen hyvinvoinnin teemoista räätälöityjä koulutuksia tai pidempikestoisia ryhmiä.

Ota yhteyttä

Hakaniemenkatu 5
00530 Helsinki
p. 040 726 7050
[email protected]

Innon tila
Y-tunnus: 17729201
Made with ❤ by Dmitri
© Innon tila