Maksu- ja peruutusehdot

Ryhmät (kurssit, koulutukset ja workshopit)

Ryhmään ilmoittautumisesi on sitova. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan näitä peruutusehtoja.

Osallistumismaksu maksetaan ensimmäisen tapaamiskerran yhteydessä tai sovituissa erissä useamman tapaamisen sisältävässä ryhmässä. Lasku voidaan maksaa kaikilla yleisillä pankki- ja luottokorteilla, mobiili- ja lähimaksulla sekä käteisellä.

Ilmoittautumiset kaikkiin ryhmiin voidaan perua seitsemän vuorokautta ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen perutuista osallistumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Useamman tapaamisen sisältävät ryhmät katsotaan yhdeksi kokonaisuudeksi, jolle ilmoittauduttaessa sitoudutaan osallistumaan ja maksamaan koko kokonaisuus.

Peruuttamatta ja ilmoittamatta jätetystä poisjäämisestä ryhmästä peritään koko kurssimaksu laskulla. Mikäli kyseessä on useamman tapaamiskerran sisältävä ryhmä ja poisjääminen tapahtuu kesken kokonaisuuden ja maksuja on vielä suorittamatta (maksu jakautuu useammalle erälle), veloitetaan kokonaissummasta jäljellä oleva erotus laskulla. Sairaustapauksissa ja muusta hyväksyttävästä syystä osallistumisen perumisesta ilman osallistumismaksun veloitusta voidaan neuvotella.

Henkilökohtainen valmennus ja muut tapaamiset

Maksu suoritetaan tapaamisen yhteydessä. Lasku voidaan maksaa kaikilla yleisillä pankki- ja luottokorteilla, mobiili- ja lähimaksulla sekä käteisellä.

Peruutukset on tehtävä vähintään vuorokautta (24 tuntia) ennen varattua tapaamisaikaa. Unohtuneista ja myöhästyneistä peruutuksista veloitetaan täysi hinta laskulla.

Oikeudet muutoksiin

Innon Tila / Sari Laitinen varaa oikeuden kaikkien tuottamiensa palveluiden sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Ajan tasalla olevat tiedot voi tarkistaa www-sivuilta tai ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Hakaniemenkatu 5
00530 Helsinki
p. 040 726 7050
[email protected]

Innon tila
Y-tunnus: 17729201
Made with ❤ by Dmitri
© Innon tila