Mindfulness ja Asahi

Mitä Mindfulness on?

Mindfulness tarkoittaa tietoista läsnäoloa; keskittymistä nykyhetkeen menneisyyden tai tulevan pohtimisen sijaan. Mindfulness-menetelmän avulla voimme olla paremmin läsnä oman elämämme hetkissä. Läsnäolon myötä tietoisuus omista havainnoistamme, ajatuksistamme ja niiden tulkinnoista mahdollistuu. Voimme nähdä niiden vaikutuksen omaan hyvinvointiimme ja oppia uusia toimivampia suhtautumistapoja asioihin. Voimme oppia esimerkiksi suhtautumaan lempeämmin itseemme ja sisäiseen puheeseemme.

Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja jokaisen opittavissa. Toki niistä saamasi hyöty arjessa riippuu omasta säännöllisestä harjoittelusta mutta lyhytkin harjoitus voi rauhoittaa kehosi ja mielesi. Useamman viikon mindfulness-kurssilla saat harjoitukseesi toistoja ja voit vakiinnuttaa harjoittelua myös arkeesi rauhassa.

Mitä Asahi on?

Asahi on Suomessa kehitetty, itämaisia vaikutteita sisältävä kaikenikäisille ja kuntoisille soveltuva terveysliikuntamuoto. Se sopii mainiosti aamujumpaksi ja taukojumpaksi. Liikkeet on suunniteltu erityisesti ennaltaehkäisemään ja hoitamaan selän ja hartiaseudun vaivoja. Asahin liikesarjojen (kolme sarjaa) liikkeet ovat helppoja ja kaikkien omaksuttavissa. Liikkeet voi tehdä tarvittaessa myös tuolilla istuen. Mindfulness-kurssilla teemme Asahin ensimmäistä liikesarjaa. Tavoitteena on tässäkin pysähtyä kuuntelemaan itseään hitaiden liikkeiden myötä ja tuntemaan oma keho sekä sen nostattamat aistimukset. Asahista saat lisää tietoa sivulta www.asahi.fi.

Kokemuksia ja palautetta mindfulness-kursseiltani

”Tapasi ohjata, puhua on juurikin läsnäoloa.”

”Sain työkaluja nykyhetkeen pysähtymiseen ja siitä nauttimiseen.”

”Sinulla on rauhallinen ja salliva tyyli ohjata”.

”Rentoutus- ja hengitysharjoituksia tulen käyttämään itsekseni enemmän jatkossa.”

”Sain luottavaisuuden siemeniä; Kyllä elämä kantaa.”

”Kiitos Sari siitä, miten olet vaikuttanut elämääni.”

Pyydä minut kouluttamaan

Pidän tilauksesta Mindfulness-kursseja sekä Mindfulnesiin ja Asahiin tutustumispäiviä mm. yritysten ja yhteisöjen tapahtumissa.

Ota yhteyttä

Hakaniemenkatu 5
00530 Helsinki
p. 040 726 7050
[email protected]

Innon tila
Y-tunnus: 17729201
Made with ❤ by Dmitri
© Innon tila