PALVELUT

INNON ELÄMÄ

HOPE -valmennus on Hyvinvoinnin Ohjausta Päivittäiseen Elämään. Se on matalan kynnyksen menetelmä, jossa etsitään ja löydetään keinoja arjen solmujen selviämiseksi ja hyvinvoinnin edistymiseksi.
Lue lisää
Mindfulnessin keinoin voit vahvistaa läsnäolon taitojasi sekä lisätä tyyneyttä ja rauhaa elämässäsi. Asahi-liikesarjat ovat liikunnallinen tapa kehittää kykyä kuunnella kehoasi ja hengitystäsi.
Lue lisää
Tule kehittämään suhdettasi elämäsi tärkeimmän ihmisen kanssa!
Sinun itsesi.
Mielenmuutos -kurssilla on tavoitteena muuttaa suhtautumista omaan sisäiseen puheeseen ja löytää myötätuntoisempi asenne itseen ja elämään.
Lue lisää
Kevätlauantaisessa miniretriitissä keskitytään omaan hyvinvointiin, vailla minkäänlaista suorittamista.
Pysähdymme yhdessä lataamaan energiaamme itsemyötätunnon ja -lempeyden sekä läsnäoloharjoitusten myötä.
Lue lisää

INNON TAIDE

Vedic Artissa ohjaan sinua oman luovuutesi poluilla vedisen taiteen prinsiippien keinoin.
Luomisessa voit unohtaa ajan ja paikan saaden elvyttävää vastapainoa arkeen.
Lue lisää
Taidetaaperoissa nautitaan yhdessä tekemisen ilosta. Tavoitteena on tarjota vanhempi – lapsi -parille positiivista yhdessäoloa ja käsillä tekemistä. Lapsi nauttii aikuisen jakamattomasta huomiosta ja aikuinen Saa keskittyä siinä hetkessä omaan, ihanaan lapseensa.
Lue lisää
Iloinen kynä on kaikille 6-8 -vuotiaille lapsille suunnattu tarinallinen, iloista luovuutta ja rentoa ilmaisua tavoitteleva kuvataidekurssi. Kurssi toteutetaan pienryhmässä, johon otetaan mukaan enintään kuusi lasta.
Lue lisää

INNON TYÖ

Voimavarakeskeisessä työnohjauksessa tutkimme sinun tai työryhmänne suhdetta työhön ja sen ilmiöihin.
Luottamuksellisessa ilmapiirissä voimme yhdessä löytää keinoja työn ilon ja hyvinvoinnin lisääntymiseen.
Lue lisää
Kesytetään (työ)stressi yhdessä! Tämä workshop on meille kaikille mutta erityisesti paikallaan silloin, kun henkinen kuormitus ja uupumisen riski koetaan uhaksi. Workshopissa käydään läpi ajattelun, tietoisen läsnäolon, ja mielen eri puolia. Pohditaan käytännöllisten harjoitusten avulla omia rajoja, aikakäsitystä ja ajanhallintaa.
Lue lisää
Luovuus on työyhteisöiden voimavara, innovaatioiden mahdollistaja ja hyvän työilmapiirin osatekijä. Hyvää ilmapiiriä luodaan mm. henkilöstön hyvinvointitapahtumien avulla. Taideflow -työpaja tarjoaa luovaa kuvataiteen näkökulmaa hyvinvoinnin lähteeksi.
Lue lisää

Hakaniemenkatu 5
00530 Helsinki
p. 040 726 7050
[email protected]

Innon tila
Y-tunnus: 17729201
Made with ❤ by Dmitri
© Innon tila