Kuka ja millainen Sari?

Olen elämäntarkoituksen ja elämän ilon etsijä.  Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat aitous, rakkaus, huumori, perhe ja luonto. Nautin luomisesta, uusien asioiden suunnittelusta, filosofisista ja henkisistä keskusteluista. Olen tehnyt töitä IT-alalla, hammashoitajana, palvelualalla, siivonnut. Toimintaterapiaa lasten ja nuorten sekä perheiden parissa olen tehnyt vuodesta 1999. Vuodesta 2009 lähtien olen työskennellyt yrittäjänä. Samoihin aikoihin valmistuin työnohjaajaksi ja NLP-kouluttajaksi. Näihin vuosiin on mahtunut paljon onnea ja iloa mutta myös ahdistusta, epätoivoa, pelkoa omasta osaamisesta ja rahojen riittämisestä sekä läheisten hyvinvoinnista. Olen kokenut myötätuntouupumusta töissä ja kotona. Olen ollut myös kova jännittämään kaikenlaisia asioita.

Kaikella on tarkoituksensa, sillä ilman epätoivon hetkiä en olisi lähtenyt aktiivisesti etsimään itselleni keinoja elää läsnäolevampaa ja itsemyötätuntoisempaa elämää. Polullani on tullut avukseni oikeaan aikaan minulle oikeita kirjoja sekä ihmisiä menetelmineen ja koulutuksineen. Nykyisin pyrin pitämään mindfulness- ja asahi-harjoitukset läsnä elämässäni päivittäin. Olen käynyt myös Transendenttisen meditaation kurssin, josta on ollut paljon hyötyä mm. itseni äärelle pysähtymisessä. Käytän usein myös TRE:tä (Tension releasing exercises) ja EFT:tä (Emotional freedom techniques) purkamaan ”kehomieleni” jännitystiloja ja tunteiden lukkoja. Kaikenlaista ihanaa olen siis löytänyt – ehkä jonkun mielestä huuhaata, mutta minulle toimivaa. Viimeisin löytämäni tapa katsella ja kokea maailmaa on Vedic Art. En olisi uskonut, että minustakin löytyy luovuus, joka tuo mukanaan vielä paljon enemmän kuin pelkästään rohkeuden olla luova. Vedic Artin ja oman sisäisen maailmani löytymisen myötä olen nyt kulkemassa minulle vielä hieman tuntemattomimmilla henkisyyden poluilla.

Teen hyvinvointialan yrittäjän työtä, koska haluan jakaa matkallani keräämieni oppien ja menetelmien hedelmiä muillekin. Toiveeni on nähdä ja päästä kokemaan toisen ihmisen kanssa hänessä syntyvää innostusta ja oivallusta. Koen olevani ennemmin kanssakulkija kuin ohjaaja tai valmentaja. Osaan olla asiatuntija ja analysoiva mutta olen mieluummin vähän humaani hömppä tai kuten eräs kurssilainen sanoi: ”Sinulta on helppo ottaa vastaan vähän erilaisempaakin juttua, kun olet kuitenkin niin jalat maassa oleva ihminen”. Minulle on tärkeää huomioida ihminen kokonaisvaltaisesti siten, että sekä fyysiset, psyykkiset, henkiset että sosiaaliset puolet tulevat nähdyksi ja kuulluksi.

Toivon, että tapaamme! Haluan olla sinulle läsnäoleva kannustaja ja rohkaiseva innostaja. Olet sydämellisesti tervetullut henkilökohtaisiin hyvinvoinnin tapaamisiin, kursseille ja koulutuksiin.

Ota yhteyttä

Hakaniemenkatu 5
00530 Helsinki
p. 040 726 7050
[email protected]

Innon tila
Y-tunnus: 17729201
Made with ❤ by Dmitri
© Innon tila