Taideflow

Taideflow on erityisesti luovan ajattelun aktivointiin kehitetty menetelmä, jossa mindfulness-harjoitukset yhdistyvät intuitiiviseen taiteen tekemiseen. Se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pysähtyä itsensä äärelle kuuntelemaan omaa luovuuttaan.

Aivot aktivoituvat ja mieli rauhoittuu käden liikkeistä, muodoista, väreistä, tekemiseen ja hengittämiseen keskittymisestä. Kun prosessi on tärkeämpää kuin lopputulos, mieli vapautuu ja sisäiset esteet poistuvat. Parhaimmillaan syntyy tila, jossa toiminta vie mukanaan ja aika unohtuu.

Luovia taitoja ja luovaa ajattelua tarvitaan tasapainottamaan nykyelämää, jossa suuri osa aktiviteeteista perustuu järkeen ja tietoiseen mielen ohjaukseen. Luova toiminta vähentää stressiä, parantaa ongelmanratkaisukykyä ja opettaa katsomaan ympäristöä eri näkökulmasta.

Taideflowssa jokainen käy läpi oman luovan prosessin. Kynän ja pensselin käsittely ei vaadi aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä.

Vaikka prosessi on yksilöllinen, ryhmän merkitys korostuu yhteisessä kokemuksessa. Sen vuoksi Taideflow käy hienosti esimerkiksi osaksi työpaikan hyvinvointipäivää tai luovaan ajatteluun aktivoivana harjoitteena seminaaripäivän yhteyteen.

Tapahtuma kestää kolme tuntia tai kauemmin riippuen ryhmän tarpeista ja toiveista. Taideflown toteutuspaikka on Hakaniemen Luova Kulma tai tilaajan järjestämä tila.

Taideflown hinta on 90€ (+alv 24%)/ osallistuja/ 3 tuntia. (Enintään 10 osallistujaa. Pyydä tarjous suuremmista ryhmistä.) Hinta sisältää opetuksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.

Taideflown kehittäjät ovat Riika Pikkuvirta, kuvataiteilija ja taidekasvattaja sekä Sari Laitinen, toimintaterapeutti, työnohjaaja STOry, NLP-kouluttaja, Mindfulness- ja Asahi-ohjaaja.

Maksu tapahtuu laskulla, paikan päällä käteisellä, yleisillä korteilla tai mobiilimaksulla.
Katso maksu- ja peruutusehdot täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Hakaniemenkatu 5
00530 Helsinki
p. 040 726 7050
[email protected]

Innon tila
Y-tunnus: 17729201
Made with ❤ by Dmitri
© Innon tila