Taidetaaperot -vanhempi-lapsi -ryhmä

Taidetaaperoissa nautitaan yhdessä tekemisen ilosta. Tavoitteena on tarjota vanhempi -lapsi -parille positiivista yhdessäoloa ja käsillä tekemistä. Lapsi nauttii aikuisen jakamattomasta huomiosta ja aikuinen saa keskittyä siinä hetkessä omaan, ihanaan lapseensa.

Ryhmässä nautitaan taiteen eri muodoista kaikilla aisteilla. Tehdään, nähdään, kuullaan, tunnetaan ja koetaan yhdessä. Taidetaaperoissa piirretään, maalataan, muovaillaan, liikutaan ja satuhierotaan. Näkö- ja tuntoaistikokemukset ovat korostetusti esillä. Tärkeintä on kuitenkin postiviivisen yhdessä tekemisen kautta lujittaa lapsen ja aikuisen välistä hyvää vuorovaikutussuhdetta.

Päälle kannattaa laittaa ”taitelijan” työvaatteet, sellaiset joiden likaantumisesta ei ole väliä.

Taidetaaperot kokoontuvat keskiviikkoisin klo 9.30 – 10.15 Hakaniemen Luovassa Kulmassa, Hakaniementie 5, sisäänkäynti Hakaniemenkujan puolelta. Tapaamiskertoja on kahdeksan lukukaudessa.

Ryhmän hinta on 80 euroa (sis. alv 24%). Maksu tapahtuu paikan päällä ennen ryhmän alkua käteisellä, yleisillä korteilla tai mobiilimaksulla. Katso maksu- ja peruutusehdot tästä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Hakaniemenkatu 5
00530 Helsinki
p. 040 726 7050
[email protected]

Innon tila
Y-tunnus: 17729201
Made with ❤ by Dmitri
© Innon tila